BİLSEM’lere Aday Gösterilen Öğrenciler ve Aday Gösterildikleri Yetenek Alanları.

Bilim ve Sanat Merkezlerine sınıf öğretmenleri tarafından yetenek alanlarına göre aday gösterilen öğrencilerin hangi yetenek alanlarından aday gösterildiği http:// meb.gov.tr adresinde yayınlanmıştır.  Öğrencinin aday gösterildiği yetenek alanlarında bir değişiklik yapılması söz konusu ise 17-21 Aralık 2018 tarihleri arasında, e- Okul Yönetim Bilgi Sistemi üzerinden gerekli düzeltmelerin (İlkokul Ortaokul Kurum İşlemleri/Bilim ve Sanat Merkezi Öğrencileri/Bilim ve Sanat Merkezlerine Öğrenci Seçimi Gözlem Formu) yapılması gerekmektedir. Belirtilen tarihten sonra öğrencinin yetenek alanı ile ilgili herhangi bir değişiklik yapılamayacaktır.

Kontrol etmek için tıklayınız.

Yayın: 19.12.2018 - Güncelleme: 19.12.2018 11:42 - Görüntülenme: 307
Kaynak: ÖZEL EĞİTİM VE REHBERLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.