Tekirdağ Bilim Ve Sanat Merkezi Yönetici, Öğretmen ve Öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürümüz Ersan Ulusan’ı Ziyaret Etti.

Tekirdağ Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Ferruh TOPUZ ve Fizik Öğretmeni Burak GÜRKAN, Tübitak Bilim Olimpiyatlarında başarılı olan proje alanı öğrencileri Bünyamin TOKDEMİR ve Yuşa Can DİNÇ ile birlikte Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürümüz Ersan ULUSAN’ı makamında ziyaret ettiler.

Tekirdağ Bilim ve Sanat Merkezi proje alanı öğrencisi olan Bünyamin TOKDEMİR, 26. Tübitak Bilim Olimpiyatları Fizik alanında, Yuşa Can DİNÇ ise Kimya alanında 2. Aşama sınavını başarı ile geçerek Kış Okuluna ve Ulusal Takım Seçme Sınavına girmeye hak kazanmışlardır. Tekirdağ Bilim Sanat Merkezi Fizik Öğretmeni Burak GÜRKAN danışmanlığında Olimpiyatlara hazırlanan öğrencilerimiz Nisan ayında 1. Aşama sınavını kazanmış ve Tübitak Yaz Okuluna katılmışlardı. 2008 yılından beri Tekirdağ Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi olan Bünyamin ve Yuşa bu başarıları ile üniversite sınavında ek puan ve Üniversite hayatı boyunca Tübitak Bursu almaya da hak kazanmışlardır.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Ersan Ulusan da öğrencilerimize yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, hediye takdim etti.

11-01-2019

Yayın: 11.01.2019 - Güncelleme: 11.01.2019 15:26 - Görüntülenme: 31
Kaynak: Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü.