Namık Kemal Üniversitesi Elektrikli Araç Topluluğunu Ziyaret Ettik

Namık Kemal Üniversitesinde faaliyet gösteren "Güneşin Oğlu" isimli geliştirme topluluğunu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldık.

06 Ekim 2015 tarihinde Namık Kemal Üniversitesine gerçekleştirdiğimiz ziyaretle güneş enerjili araç ile elektrikli otomobil prototiplerini yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldık. Bilsem Öğretmen ve Öğrencilerinin katıldığı ziyarette elektrikli araç üretim ekibi  lideri Ferhat SERVİ, topluluk üyeleri Çağrı Tutku ÖZDEN, Günay YILMAZ elektrikli aracın özellikleri, çalışma sistemi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Merkez Müdürümüz Ferruh TOPUZ, bu ziyaretin bir tanışma ziyareti olduğunu, Bilim ve Sanat Merkezi ile Namık Kemal Üniversitesi Elektrikli Araç Öğrenci Topluluğu arasında güzel işbirliği imkânlarının gelişeceğini ve üniversiteli gençlerin Bilsemlilere destek olacağına inandığını söyledi.

Ardından topluluk üyeleri “Güneşin Oğlu” adını taşıyan güneş enerjili araç ile “Kiraz” ismini taşıyan elektrikli araç hakkında bilgi vererek Bilsemli Öğretmen ve Öğrencilerin sorularını cevapladılar.

Topluluk üyeleri Bilim ve Sanat Merkezimizi en kısa zamanda ziyaret edeceklerini belirterek Merkezimizin ziyareti için teşekkür ettiler.

Yayın: 11.11.2015 - Güncelleme: 11.11.2015 13:29 - Görüntülenme: 558