Tekirdağ Bilim ve Sanat Merkezi

Vizyon: 21. yüzyılın bilgi toplumu olmasından hareketle doğru ve değerli bilgiye ivedilikle ulaşan, bilgiyi ayrıştırıp dönüştürebilen, toplumsal ve kültürel değerlerini evrensel değerlerle bağdaştırarak geleceğin dünyasında lider rol üstlenebilecek sağlam karakterli, iletişimci ve özgüveni yüksek bireyler yetiştirebilmek.

Misyon: Özel yetenekli bireyleri tam donanımlı yetiştirmek için buradayız.

Başarılar: Bizim TV İnternet Eğitim Televizyonu Projesi (Eğitimde Yenilikçilik Ödülleri Marmara Bölge Birincisi) Meteoroloji İstasyonu Projesi Tüm Trakya El Ele Bilim Merkezine Projesi (104 deney istasyonu, laboratuvarlar, robot ve zeka oyunları) Yılın Fark Yaratan Öğretmeni İl temsilcisi (M. Doruk BAYTUR) Türk Dili ve Edebiyatı Alanı Öğretmen ve Öğrencilerinin çok sayıda ulusal yarışma dereceleri Çeşitli branş ve konularda proje sunumu ve kitap basımları

Saatler: 15.40-19.50
Isınma: Doğalgaz-kalorifer
Servis Bilgisi: Kurumsal servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Bilim Merkezi çalışmaları
Proje Çalışmaları: Tüm Trakya El Ele Bilim Merkezine-Bilim Merkezi Projesi İnternet Tabanlı Okul Televizyonu Projesi Meteoroloji İstasyonu Projesi My School TV Erasmus Projesi Ulusal Genç Yetenekler Müzik Yarışması ve Festivali
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: My School TV Erasmus Projesi(K2),"Kodluyorum, Oynuyorum...Yaparak Öğreniyorum"(K101)

WEB - https://tekirdagbilsem.meb.k12.tr

Adres - HÜRRİYET MAH. BOLKAR SK. NİHAT SAMİ BANARLI ORTA OKULU BLOK NO 4/1 SÜLEYMANPAŞA / TEKİRDAĞ

Kütüphane Kitap Sayısı :410
Öğretim Şekli :Merkezimizde eğitim hafta içi 15.40-19.50 saatleri arasında devam etmektedir. Öğrenciler okul harici zamanlarında Merkezimize gelerek ilgi-yetenek alanlarında destek eğitim almaktadır.

Yerleşim Yeri - Tekirdağ (Eski adı: Tekfurdağ), Marmara Bölgesi´nin Trakya kısmında yer alan ve Tekirdağ ilinin aynı isimli merkez ilçesi olan yönetsel birimidir. Deniz kıyısında yeralan şehir köfte ve kirazı ile meşhurdur. Edebiyatçı Namık Kemal ve Macar bağımsızlık savunucusu Ferenc Rakoczi bu şehirde yaşamış ünlülerdir.

Ulaşım Ulaşım karayolu bağlantısı ile sağlanmakta olup toplu taşıma imkânlarından belediye otobüsü ile minübüs taşımacılığı mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Tekirdağ Bilim ve Sanat Merkezi,şehir merkezine 5 km. uzaklıktadır