Bilim ve Sanat Merkezi

Adres
Hürriyet Mahallesi, Öğretmenler Caddesi, Dereagzi/Yalikolu Mevkii 59030 Tekirdag / Merkez
Vizyon
21. yüzyılın bilgi toplumu olmasından hareketle doğru ve değerli bilgiye ivedilikle ulaşan, bilgiyi ayrıştırıp dönüştürebilen, toplumsal ve kültürel değerlerini evrensel değerlerle bağdaştırarak geleceğin dünyasında lider rol üstlenebilecek sağlam karakterli, iletişimci ve özgüveni yüksek bireyler yetiştirebilmek.
Özel yetenekli bireyleri tam donanımlı yetiştirmek için buradayız.
Başarılar
Bizim TV İnternet Eğitim Televizyonu Projesi (Eğitimde Yenilikçilik Ödülleri Marmara Bölge Birincisi) Meteoroloji İstasyonu Projesi Tüm Trakya El Ele Bilim Merkezine Projesi (104 deney istasyonu, laboratuvarlar, robot ve zeka oyunları) Yılın Fark Yaratan Öğretmeni İl temsilcisi (M. Doruk BAYTUR) Türk Dili ve Edebiyatı Alanı Öğretmen ve Öğrencilerinin çok sayıda ulusal yarışma dereceleri Çeşitli branş ve konularda proje sunumu ve kitap basımları
Spor Salonu :0
Öğretim Şekli :Sabah, öğlen ve akşam grubu olmak üzere üç periyotta eğitim-öğretim devam etmektedir. Öğrenciler okul harici zamanlarında Merkezimize gelerek ilgi-yetenek alanlarında altyapı desteği alarak çalışmalar yapmaktadır.
Saatler
08.30-11.10 (sabah grubu öğrenciler) 14.00-16.00 (öğlen grubu öğrenciler) 16.00-19.20 (akşam grubu öğrenciler)
Doğalgaz-kalorifer
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Pansiyon Bilgileri
Pansiyon bulunmamaktadır.
Ulaşım
Ulaşım karayolu bağlantısı ile sağlanmakta olup toplu taşıma imkânlarından belediye otobüsü ile minübüs taşımacılığı mevcuttur.
Kurumsal servis bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Tekirdağ (Eski adı: Tekfurdağ), Marmara Bölgesi´nin Trakya kısmında yer alan ve Tekirdağ ilinin aynı isimli merkez ilçesi olan yönetsel birimidir. Deniz kıyısında yeralan şehir köfte ve kirazı ile meşhurdur. Edebiyatçı Namık Kemal ve Macar bağımsızlık savunucusu Ferenc Rakoczi bu şehirde yaşamış ünlülerdir.
Tekirdağ Bilim ve Sanat Merkezi,şehir merkezine 5 km. uzaklıktadır
Bilim Merkezi çalışmaları
Proje Çalışmaları
Tüm Trakya El Ele Bilim Merkezine-Bilim Merkezi Projesi wwww.suleymanpasabilimmerkezi.com İnternet Tabanlı Okul Televizyonu Projesi www.tekirdagbilsem.meb.k12.tr Meteoroloji İstasyonu Projesi